Scroll To Top
AvanC Arbeidsrecht -  arbeidsrechtadvocaat Roterdam

AVANC ARBEIDSRECHT

Antoinette van Cappelle

Begin 1990 is Antoinette beëdigd tot advocaat. Zij heeft het vak geleerd bij Nauta Dutilh, waar zij ruim negen jaar werkzaam is geweest. Na haar stage (maritiem recht en ondernemingsrecht) heeft zij zich gespecialiseerd in het arbeidsrecht.

Antoinette heeft in 1999 Van Randwijck Advocaten mede opgericht. Sinds 2001 mag Antoinette zich specialist in arbeidsrecht noemen, na het behalen van de Post Academische Leergang Arbeidsrecht aan de Erasmus Universiteit (PALA). Sinds 2012 heeft zij een niche kantoor voor de arbeidsrechtpraktijk.

Antoinette treedt in individuele en in collectieve arbeidszaken op voor grote, middelgrote en kleine ondernemingen alsmede voor werknemers. Dat stelt haar goed in staat steeds alert te zijn op de belangen 'aan de andere kant'.

Daarnaast behandelt Antoinette zaken over (beweerdelijke) beroepsfouten, gemaakt in arbeidsrechtelijke dienstverlening.

Antoinette heeft naast haar praktijk gedurende twee jaar gefungeerd als rechter-plaatsvervanger bij de rechtbank Zeeland-West-Brabant. Ook de hierbij opgedane ervaring en vaardigheden zet zij in ten behoeve van haar cliënten.

Lidmaatschappen specialistenverenigingen:
- EELA – European Employment Lawyers Association
- VAAN - Vereniging Arbeidsrecht Advocaten Nederland
- VRAA - Vereniging Rotterdamse Arbeidsrecht Advocaten

 

'Tijdens mijn stagetijd in de maritieme ('natte') praktijk is mij verteld dat de overhemden in Rotterdam met opgestroopte mouwen worden verkocht. Kijk, in die sfeer voel ik mij thuis.'