Scroll To Top
AvanC Arbeidsrecht -  arbeidsrechtadvocaat Roterdam

AVANC ARBEIDSRECHT

Werkwijze

Ons kantoor kenmerkt zich daarnaast door een voortvarende aanpak. Dat moet ook, want bij veel arbeidsrechtelijke problemen is haast geboden. Samen met de cliënt wordt een marsroute bepaald, ook of Antoinette op de achtergrond blijft en zich beperkt tot 'souffleren', of juist op de voorgrond treedt. Bepalend daarbij is uiteraard ‘the best case scenario' voor de cliënt, zoals Antoinette dat inschat op basis van haar jarenlange expertise.

Antoinette treedt op voor werkgevers, werknemers en verzekeraars. Haar cliënten zijn in heel Nederland gevestigd en zijn vertegenwoordigd in diverse branches, zoals de farmaceutische industrie, (elektro)techniek, handel, telecommunicatie, horeca, financiële sector, de olie- en gasindustrie, de haven- en transportsector en de verzekeringsbranche.

Bedrijven adviseert zij ook graag voor de langere termijn, bijvoorbeeld over beleid bij ziekte of het omgaan met werknemers die niet goed functioneren. Tevens verzorgt zij ‘inhouse’ cursussen, waarbij arbeidsrechtelijke onderwerpen met behulp van praktijkvoorbeelden kunnen worden besproken.

AvanC werkt met de meest actuele knowhowsystemen, zodat wij op de hoogte blijven van relevante arbeidsrechtelijke ontwikkelingen. Daarnaast vindt regelmatig bijscholing plaats door de vakgroep arbeidsrecht van de Erasmus Universiteit Rotterdam, met wie AvanC nauwe banden heeft.

Waar nodig of wenselijk doet AvanC een beroep op haar relatienetwerk. Daarbij gaat het om bijvoorbeeld fiscalisten en financieel adviseurs. Voor werk met een internationaal karakter kan AvanC advocaten inschakelen uit haar netwerk in het buitenland.

AvanC Arbeidsrecht is aangesloten bij Peeters IJsseldijk & van Cappelle Advocaten. Dit is een handelsnaam van een strategische alliantie van drie afzonderlijke, zelfstandige advocatenpraktijken. Wij bundelen onze krachten en delen expertise in het belang van onze cliënten. Voor meer informatie hierover kunt u naar pijvc.nl.

Kosten

AvanC werkt op basis van een uurtarief, dat vooraf met de cliënt wordt afgesproken. Er wordt maandelijks gedeclareerd waarbij een gespecificeerde opgave wordt gedaan van de verrichte werkzaamheden. Wij behandelen geen zaken op toevoegingsbasis.

AvanC brengt niet apart kantoorkosten in rekening. BTW en eventuele verschotten (griffiegelden, kosten deurwaarder, etc.) worden uiteraard wel doorbelast.

Algemene voorwaarden

AvanC Arbeidsrecht Advocaten is een besloten vennootschap. Al onze werkzaamheden worden verricht op basis van een overeenkomst van opdracht. Daarop zijn onze algemene voorwaarden van toepassing zoals u deze kunt vinden op onze website.